Hesabınızı silmek ve tüm bilgilerinizi kalıcı olarak kaldırmak istiyorsanız, Destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için birkaç güvenlik sorusunu yanıtlamanız gerekecektir.
Hesabınızı silmek ve tüm bilgilerinizi kalıcı olarak kaldırmak istiyorsanız, Destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için birkaç güvenlik sorusunu yanıtlamanız gerekecektir.